Aannemer Gorinchem

Verbouwen Gorinchem


Bent u op zoek naar ervaren en vakkundige timmerlieden. Werkelijk elk timmerwerk kunnen we aan. We werken voornamelijk in de regio Gorinchem in oude of nieuwe huizen. We plaatsen plafonds, wanden, installeren deuren en kozijnen. Vernieuwen complete dakconstructies, vervangen balklagen maar voeren ook ambachtelijk timmerwerk uit. Met meer dan 15 jaar ervaring brengen we veel kennis en ervaring mee.

Renovatie


Renovatie is de manier om uw woning weer te laten voldoen aan de huidige kwaliteit- en comforteisen, maar ook om uw bezit in waarde toe te laten nemen! Om te voorkomen dat waardevermindering optreedt is het goed om te tijdig te signaleren of renovaties of groot onderhoud nodig is. Dit doen wij ook voor diverse Vereniging van Eigenaren (VVE).

Groen bouwen


Ook wij doen aan groen bouwen. Groen betekent tegenwoordig vooral duurzaam. Het gebruik van duurzame materialen, scheiden van afval, isoleren en informeren moet een bijdrage leveren aan een beter milieu. Doormiddel van verstrekken van informatie, hulp bij aanvraag subsidie helpen wij u hier graag bij.

Slim verbouwen


Bij het indelen van uw woning is het een uitdaging om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten. Zeker als u middenin in de stad woont, is het een uitdaging om bergruimte te creëren zonder er leefruimte voor in te leveren.
Daarnaast moet het interieur een logische plek in de ruimte hebben, een geheel met de ruimte vormen en bewegingsvrijheid bieden. Dankzij de vele projecten hebben wij veel creatieve oplossingen voor het creëren van ruimte. We gaan graag samen met u de uitdaging aan.

Vakkundig stucwerk


Wij leveren vakkundig stucwerk. Behang klaar of schilder klaar stucwerk maar ook restauratie stucwerk. in ons team zitten stukadoors die ornamenten plafonds kunnen na maken. Dit zijn plafonds zoals u ze kent in oude monumentale panden. Wij kunnen plafonds restaureren maar ook volledig kopiëren. Vakmanschap wat moeilijk te vinden is maar bij Aannemer Gorinchem vind u deze vakmensen.

 

Vergunningen


Bij een verbouwing is in veel gevallen een bouwvergunning vereist. Bijvoorbeeld bij een wijziging in de constructie van een woning. Of bij de bouw van een dakterras. Ook voor de verbouwing zelf moet u over vergunningen voor slopen, bouwliften en ontheffingen beschikken. Aannemer Gorinchem weet precies welke vergunningen u nodig heeft. Wij nemen het proces graag voor u uit handen. Zodat er zo snel mogelijk met de verbouwing gestart kan worden.

Video 3D huisrealisatie

Video verbouwen huis

Alles over het verbouwen van een huis

Voordelen dakkapel

Een dakkapel maakt van de vrijwel onbruikbare zolder met die schuine daken tot een helder verlichte, frisse ruimte die u voor vele doeleinden kunt gebruiken. Heeft u altijd al een hobby- of studeerkamer willen hebben? Een dakkapel is de oplossing. Aannemer Gorinchem denkt met u voor slimme oplossingen.

Serre plaatsen

Plaats een serre altijd op een plek waar de zon het meeste schijnt, zo kunt u er het meeste plezier uit halen. Denk dan aan het zuiden, het zuidwesten of het zuidoosten van de woning.
Zo benut het beste de zonne-energie. De zon maakt het al snel zo’n 6 graden warmer.

Energielabel

Het energielabel voor woningen is verplicht per 1 januari 2015. Dit betekent dat als u een woning verkoopt het moet voorzien zijn van een energielabel.
Kijk voor meer info op energielabels.