Total Concept Builders

Aannemer Amsterdam


Total Concept Builders is een samenwerkingsverband van de allerbeste Nederlandse vaklieden. We zijn betrokken ambitieus en gedreven. We zijn gespecialiseerd in algehele verbouwingen van fundering tot dak. Ruim 50 vakmensen werken samen in ons team. Als u op zoek bent naar kwaliteit dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden u een summum aan vakmanschap en meer dan 25 jaar ervaring als aannemer in Amsterdam.

U kunt bij ons terecht voor zowel een kleine als grote verbouwing.

Bel 020-7736842 voor een uitgebreide en vrijblijvende offerte of email: totalconceptbuilders@gmail.com

Vakmensen


Wij werken samen met echte vakmensen die hun vak verstaan.

U bent hierdoor verzekert van kwaliteit en een hoogwaardige afwerking.

Budget


Wij denken mee met uw budget

wij begrijpen dat een verbouwing meestal binnen een bepaald budget gerealiseerd moet worden Maak gebruik van onze kennis en ervaring zodat ook u een verbouwing kunt realiseren met een beperkt budget. U zult versteld staan van onze vindingrijkheid, geld besparen doe je vooral door slim en doordacht te verbouwen.

Concurrerend


Alle vakmensen in het team Total Concept Builders zijn zelfstandig ondernemer, hierdoor zijn wij in de meeste gevallen goedkoper dan aannemers met veel personeel in vaste dienst.

Design &  Construct


Wij zijn een aannemer die niet alleen de verbouwing voor u uitvoert maar ook een aannemer die de hele papierwinkel voor u regelt.

Wij werken samen met architecten, constructeurs en bouwvergunning specialisten  die er voor zorgen dat alle bouwtekeningen gemaakt worden en de bouwvergunning aangevraagd wordt.

 

One Stop Shopping


Bij Total Concept Builders wordt het verbouwen van uw huis of appartement een stuk eenvoudiger. U vind bij ons alle bouwkundige expertise en een grote variëteit aan vakmensen.  Geen verbouwing is te ingewikkeld of groot voor ons.

Droomhuis Amsterdam

Slim verbouwen

test mail

1 + 11 =